Vad var det jag sa...

Jag skrev ju igår att ibland kan man till och med fucka en dag totalt.
Idag var den skitdagen..

Vissa dagar..

Vissa dagar lyckas man galant, andra dagar fuckar man det totalt. Och ibland lite halvt sådär..

Igår var en sådan dag då jag lyckades. Så duktig jag var! Det var måtidsersättning i form av shakes hela dagen, och en massa vatten.

Idag var en sådan dag som jag lyckades sådär. Jag steg upp halv sex och då är jag inte i närheten av att vara i livet. Dagen blir så galet lång när man stiger upp tidigt. Så idag blev det:

2 shake
Kycklingsallad, dressing, cola light.
3 bars. ( 190 kalorier stycket, aautch! )
1 bulle med ost, skinka, smör.
Vatten.
1 äpple.
Lite valnötter.

Imorn vill jag verkligen lyckas igen. Imorn börjar jag jobba sent, så jag ska försöka sova så lääänge som möjligt, just för att dagen inte blir så galet lång, och då äter jag mindre och kanske dricker shakes hela dagen:) Men sallad är tillåtet ifall jag ska äta. Om jag känner att jag behöver föda liksom.

Saken är att jag inte vill visa andra att jag "håller på med sånt hära trams" igen. För jag pallar inte stå till försvars hela tiden varför jag gör detta. " Du är ju fin som du är" och bla bla bla.. Så ifall jag sätts i en situation där andra äter och jag med ska äta, då äter jag lite, Bara för att visa typ. Jaja, ni hajar säkert..

Förresten har jag denna vecka redan fixat två styrkepass och ett Afro power dance pass:)


Den där biknin...

Nu vet jag vad jag ska "unna" mej själv den dagen till sommaren då jag är i form.
En bikini från Victoria Secret. Yapp.

Nu: Träna för bikinin på gymet:D

It aint easy

Nu är denna veckan slut, och jag kan sammanfatta veckan i ett ord. Stress.

Jag blir galen, det har varit så mycket jobb och grejer så allt har varit helt kaos artat känns det som. Och träningen har verkligen blivit lidande. Tränade bara en eller två gånger förra veckan, och jag känner mej fetare än en flodhäst. Men hey, that´s life. Alla dagar kan inte vara de bästa.

Så det är bara att ta nya tag. Fick reda på idag att jag och min valentine, kommer att ha semester samtidigt, och vi kommer även spendera en hel vecka tillsammans. Och nu känner jag bara stress och en jäkla press. Över den där bikinin. blääääää!

Nu är det sängen som kallar, ögonen går i kors.
Sov gott!


Fasta tider

Nu har jag varit iväg och styrketränat. Tränat styrketräning tre gånger denna vecka, det är bra ju. Men APD kanske inte blir av denna vecka, eftersom att den är på måndagar, onsdagar och lördagar. de två första jobbade jag och på lördag jobbar jag med. Så jag får kanske styrketräna en gång till istället. Funderade faktiskt ifall jag skulle gå dit ikväll vid typ tio och pressa skiten ur mej på crosstrainern. För jag måste börja använda den.. Vi får se.

Som sagt, dessa dagarna har inte varit så bra med maten. Eller maten har varit bra, men inte det som jag har stoppat i mej vid sidan om, om vi säger så..

Imorn ska det se ut såhär:

10.00 Frukost alá gröt, knäckemacka med ägg.
10.30 Powerwalk
12.30 Sallad
13.45 Shake
14.00 Jobba
16.30 Sallad
21.30 Slutar jobbet och ta en shake

Det ska jag testa imorn.. För kanske är det så att jag behöver fasta tider, annars blir jag vrålhungrig och då stoppar inget mej ifrån att ta ett kliv in i skafferiet.

Förresten.. Köpte ni Hälsa bilagan med Aftonbladet, med Charlotte Perelli? Jisses så snygg hon har blivit!!

Stolpar



Lite "stolpar" på vägen har jag ju, och vid de stolparna så ska jag få unna mej något tycker jag, för att jag har varit duktig.

75 kg : Sola
73 kg : Nya träningskläder, Sola
70 kg : Sola
68 kg : Massage ( som jag har presentkort på ) , klippa & färga håret. Sola
65 kg : Shoppa till jag droppar:D Bikini!!!

Det var inte mycket jag kom på. Men kommer jag på något annat som jag vill vill vill ha, så ska jag ha det i något av delmålen.
Ni kanske har lagt märke till 65 kg. Jaa, det är ju vad jag egentligen väldigt gärna skulle vilja väga. Så jag la dit det också, men jag sätter inget datum på det.

Och i slutet kommer jag ju då ha förhoppningsvis kroppen som jag vill ha, och då kommer det ju vara helt fantastiskt, och jag hoppas att jag kommer känna mej så nöjd.

Today

Jag skulle precis skriva en rubrik om tisdag, jag trodde verkligen att det var tisdag. Ojoj, här går det snabbt i svängarna..

Gårdagen var ganska bra, förutom att jag åt både chips och ostbågar och drack cola. Men annars var det ganska så bra:D Dessutom en promenad och styrketräning som känns idag.
Denna veckan brukar vara sån där jag äter lite skit om ni förstår vad jag menar.. Japp.

Nu ska jag till gymet och styrketräna lite, och medans jag gör det, så ska jag fundera på vad jag ska unna mej själv vid de olika målen:D

Flitiga klubben AB

Oj herrejisses vad flitig jag har varit idag. Tre inlägg folk!!

Det blev ingen styrketräning ikväll eftersom att jag fick jobba över till tio, och jag ska styrketräna ganska så tidigt imorn bitti. Men jag var iaf ute och powerwalkade i 45 minuter:) Så det är ju alltid något!

Det känns bra det här. Rätt liksom. Att jag kommer att fixa det här.
De där jeansen jag vill i.. Jag har hängt fram de i mitt sovrum så att jag ser de många gånger per dag, som en spårre liksom. 

En spårre till som jag har just nu är bilder på Mariah Carey. Kolla in kroppen!! Det är verkligen en drömkropp för mej. Den ser tonad ut men ändå inte överdrivet. Vissa säger att hon har fettsugit sig igen och jisses vet allt, men jag tycker bara hon ser helt fantastisk ut! Så vill jag se ut:)

       

2 månaders vägen

Nu har jag varit ute och joggat. Fast jag fick så nedrans ont i halsen, kanske för att jag är förkyld, vad vet jag. Så det mesta av rundan så gick jag faktiskt. Det märks att jag inte har tränat kondition på ett tag, för hej och hå flodhäst. Som jag flåsade...

Tänkte att jag skulle skriva ner lite om hur jag vill och kommer lägga upp vägen mot mitt mål den 26 april.

Kost:

Nyttig frukost alà gröt och knäckebröd.
Mellanmål består av en naturdiet shake eller frukt / grönsak.
Nyttig middag med mycket grönsaker.
Försöka dricka så mycket vatten som möjligt.

Jag är ju en riktig frukostmänniska så därför måste jag ha frukost på morgonen. Jag kommer som ni ser försöka byta ut någon / några måtider per dag mot en shake. Ibland kan man dricka shake hela dagen och ibland är det bara blä. Får jag sedan en svacka ( ätardag typ ) så ska jag inte gräma mej, utan bara ta nya tag. Ingen är perfekt, och man måste kunna få unna sig nån gång, bara inte för ofta.

Träning:

Cirka 3 styrketräningspass i veckan.
Minst 2 konditionspass i veckan.
1 APD pass i veckan.

Ska det hända grejer så måste man satsa. Inte sant?

Vikt:

Nu: 77 kg.
Bmi: 25,7.

18 mars: 75 kg.
1 april: 73 kg.
15 april: 70 kg.
26 april: 68 kg. ( bmi 22,7 )

Kanske är det att ta i, det vet jag inte ännu. Men det återstår att se. Och om jag tränar så kommer ju muskler att väga mer än fett, så kanske är det bara så att jag kommer väga 72 låt oss säga, men jag är ändå nöjd.
Dessutom har jag ett par jeans som jag vill komma i, och det är också en del av målet.

O motivation:

Det kommer att komma dagar då ingenting känns roligt och jag bara vill ge upp. Då är det bara att ta sig i kragen och känna att träningen är som jobbet. Jag måste dit. Är de kris, som till exempel att jag är sjuk eller jag har alldeles för mycket annat viktigare att göra, så får jag acceptera det och ta i extra mycket nästa gång jag tränar. Att misslyckas en dag är inte hela världen, och att synda med en choklad bit eller så är inte heller att begrava sig själv. Det är att ta nya tag och försöka att hävda sig till just den biten och njuta av den.


Hmm, har jag missat nåt..?
Långt inlägg det blev. Jaja, nu är det jobb som kallar.

Peace out!


Run Bit**, Ruun!!

Helgen har varit galet bra, massa kalas, fest och mys. Men för mycket av det goda ( mat ) har det också blivit. Men man måste ju kunna få unna sig, och sen på det igen. Och nu är det ju ny vecka och månad:D

Nu snart ska jag iaf ut och jogga. Jajemen. Och sen blir det gym träning efter jobbet ikväll.

Nu har jag dessutom ett datum för ett mål. Den 26 april ska jag vara i toppform skulle jag vilja skriva, men iaf i god form. Det är en stor fest då, och alla som jag skulle vilja "impa" på och visa att jag kan, kommer till att vara där.

Det största målet för det datumet är att jag vill gå in på festen och vara nöjd med mej själv. Och som ett litet prinsses moment för mej själv. Att jag vet att folk tittar på mej och att de ser min förvandling. Att jag har utstrålning och är självsäker, att jag kan bjuda på mej själv för fulla muggar. Och, jag ska vara så fucking lycklig!!

Jag kommer till att ta en förebild idag. Men ni kommer inte att få se den ännu. Kanske kommer den den 26 april, eller så kanske den kommer tidigare. We will see...

Jag har iaf cirka två månader på mej, och på två månader så borde det ju hända lite.

Nu, nu blir det konditions träning, en bit på vägen:)


RSS 2.0