Nominering

Hmm.. Kan det var så att jag har dåligt minne eller kollar jag bara för lite på tv..?!

I allafall.. På www.aftonbladet.se så kan man rösta på sina favoriter från det gågna året.
Och jag kom bara på tv jag vill nominera.

Carolina Gynning som bäst i allt typ.

Och

I en annan del av Köping.

Carolina Gynning är den härligaste människa jag vet. Så spontan och får mej alltid på bra humör. Hon är min idol helt enkelt, jag diggar henne som fan.

Och I en annan del av Köping. Detta program alltså.. Gud, jag hade kunnat böla nu av glädje. Jag älskar det programmet. Jag blir så lycklig. När jag ser deras livsglädje så spricker jag av lycka. Och jag grät nästan alltid till programmet, inte för att jag var ledsen, utan för att jag var lycklig och för att jag älskar de som är med i programmet. Om någon skulle råka eller våga störa mej när jag tittar på det programmet, ja då blir det inte lätt för den personen. Hade kunnat skriva läänge om detta programmet, men som sagt. Mina favoriter och jag älskar det<3

Men.. Vilka andra ska jag rösta på. Det finns ju hur mpnga kategorier som helst. Frågan är om jag bara kan rösta i två kategorier. Det får jag nog luska ut..

Thaaank you lord!!

Jag tackar dej Gud för att denna helg är över.
Eller något åt det hållet.. Jag har jobbat hela helgen och jag är dödstrött nu, känns som att kroppen är ganska spaghetti aktig. Men jag jobbar liite imorgon med, och sen är jag ledig på tisdag.

Matmässigt har inte denna helg varit jättekass. Eller jo idag, både en halv pizza och paj. Men whata heck! Jag läste ju i en tidning att äta nån gång lite mer, lite onyttigare, får igång fettförbränningen i kroppen, så det var det jag hade i bakhuvudet heela tiden;D

Sen så var det nog lite kalorier i vinet också.

Men, ny vecka, nya tag!


Tack och adjö för idag! - 24/1 2008

Snart är denna härliga torsdag över...

Dagen har varit bra, jag har inte gjort för mycket alltså, kanske för lite till och med. Laaatmask.
Så skön dag, tagit allting i mitt tempo och stressat av. Gött mos!

Intag:

2 chokladshake
Lite mandlar
Massa fruktsallad
Några pringles chips
Havrebulle med mjukost
En ask extra pastilles

haha! jahaa ja, men ni kan ju läsa de första tre med ett leende och bortse lite från de tre understa;) Nemen vad fanken, bra dag tycker jag. Fruktsalladen var så god, ojoj! Jag hade lite cashewnötter i med, mums!

Sen har jag ju varit på gymet i en timme idag med och styrketränat. Solat har jag med gjort, drömde mej bort till nån playa. underbart!

Imorgon jobbar jag hela dagen, och sen är det utgång. Ska verkligen försöka äta vettigt när jag jobbar, lite svårt ibland. Hata fredagar på jobbet, så stressigt. Men jag ska nog överleva!

Tjarrå!

So far, so good

Hääärliga torsdag!!!!

Jag är ledig, klockan är snart halv fyra och jag har varit duktig än så länge:D
Och det ska förhoppingsvis sitta i.. Tjohoo!

Än så länge:

1 chokladshake
1 bar
Fruktsallad

Styrketräning 1 h

Ooooooh jädra skiiit!
Jag måste ju dricka vatten. Gaad!

Cause i´m alive!!

Mer död än levande under det hårda passet men guuuud så levande jag är efter:D
Jaja, det var bara en parantes så att säga.

Efedrin testade jag aldrig. Onödigt med tanke på vad som kan hända. Blev sugen att testa det eftersom jag pratade med en tjej som visst hade testat det och hon hade gått ner snabbt och bla bla. Den enda biverkningen hon hade haft var att hennes hjärta hade fått spratt ibland sa hon. Right? Okej, inget för mej då. Blir ju dörädd bara mitt hjärta slår snabbare efter spinning eller så.

Nåväl. Vad har hänt sen sist. Not much. Eller jo, jag har börjat träna mer. Förra veckan tränade jag fyra gånger på gymet, och var ute och gick typ varje dag. Så det var en toppen vecka. Visserligen så tömde jag en bag in box med en annan, så där kom ju lite kalorier på köpet. Detta vin alltså!!  Det är inte bra.

Folk har sagt till mej att jag blir så smal. " Äter du inte?" " Gud så smal du har blivit, får du igen mat hemma?" " Du är så smal i ansiktet, mår du bra?"
Något positivt hade ju varit kul att höra. Till exempel " Vad fin du är! Har du gått ner lite i vikt?"
Men neeej då. Självklart får jag mat hemma, självklart äter jag, JAG MÅR BRA!!!

Har ju tänkt länge på mina pulver. Jag börjar imorn har jag sagt i en månad eller så nu. Sanningen är den att jag tar en typ varje dag. Så jag har ju börjat ite smått. Men jag skulle vilja vara lika duktig som alla andra.
Typ :

Dagens:
En shake choklad
En shake jordgubb
En kopp te
fruktsallad.
En bar.

Typ 900 kalorier.

Det ska jag satsa på imorn:D
Men jag är ju en sån frukost människa. Gaaad ta inte mitt knäckebröd ifrån mej typ!

Nu ska jag kolla youtube, bästa uppfinningen sen bilen..

Hur är det förresten med er alla?
hej svejs!

Efedrin

Har ni något att säga om Efedrin?

Det är lia bra..

Har funderat över det här med maten, och hur jag ska gå tillväga. Men jag har inte kommit underfund med det ännu, hur jag vill köra det här. Men. Det kan ju bi lättare i allafall om jag skriver upp en så fint kallad matdagbok. Så det får det bli. Ska försöka varje dag, för då ser man ju vad som är rätt och fel, eller rättare sagt hur den dagen har gått och hur jag kan göra så att följande dagar blir bättre eller kanske till och med lika bra ifall den dagen bhar varit bra.

Så nu kör vi..!

Frukost: 2 knäckemackor med smör, skinka, rödbets sallad, och en med onsalakorv och smör. Julmust.
Lunch: Cashewnötter, tre fulla händer typ. Julmust.
Middag: Tacos. Julmust.
Träning: 90 min promenad. 1 h styrketräning gym.

Känns så sjukt skönt att ha kommit igång med träningen. Jag stod faktiskt och log ganska mycket på gymet idag för jag tyckte det var roligt, och jag var stolt över mej själv att jag hade tagit mej i kragen och tatt mej dit.
Det var helt galet med folk, det brukar det inte vara vid den tiden. Mest en massa damer med lite för mycket hull som antagligen har en sak gemensamt med mej, nyårslöftet. No kidding. De tog i för kung och fosterland!

Senare ikväll kommer lite annat. Några av mina mål till exempel.

Lev väl!


Oj

Men gud så glömsk jag är.
Jag satt och verkligen letade på google efter den bilden till förra inlägget,
ville ha en tjej med värsta kroppen. Nöjd när jag hittade den och sen ser jag när jag tittar närmare på förra inlägg, att jag har samma bild. Glömsk AB, Javisst.

Men jag bjuder på det, hon är ju snygg, så hon får äran två gånger.

Eeeeh... Fuck!

Varenda jävla år. Varenda!

Victoria Secret Show. Det är det jag pratar om. Jag älskar den, avgudar den. Jag bara sitter där och stirrar på hur otroligt jäkla snygga de är. Inte som alla andra modeller. De är liksom mänskliga. De är inte skinnyskinny, utan skinny bara. De har liksom ändå kurvor ( små jag vet ). Med kurvor menar jag att de har bröst and so on.

Och de har glimten i ögat och är lekfulla. Jag blir glad av den showen, samtidigt som jag sitter och tittar ner på kaggen och tänker att ett glas vatten skulle nog göra susen.

Så där vill ju jag se ut. Det vill jag. Och varje år så får jag världens tränings sug och vill börja på direkten. Jag tror nog att jag ska ladda hem showen, så att jag kan titta på den när jag tappar suget.

image6

Aaatchuuu!!!

Snörvel, host och nysnigar. Jag har blivit förkyld. Skit också!
Jag har ändå tänkt på det en massa veckor, att vilken tur jag har som inte har blivit förkyld.
Men nu kom det. Men det är ju många som är förkylda, så det var väntat.
Men det är tråkigt.

Igår kom det fram en på mitt jobb och sa " Vad liten du har blivit!"
Jag blev helt ställd. Det var så roligt att höra, även fast om jag inte ser det själv, och det är ju ingen annan som har sagt det heller, så de ser väl inte heller något. Men de orden sitter fortfarande fast i mitt huvud, och jag är verkligen glad över orden.

Jag har fortfarande inte kommit fram till hur jag ska gå till väga.
Igår på lunchen tänkte jag iaf på det och tog en sallad istället för något annat kaloririkt.
Men frågan är om jag ska ta någon måltidsersättning om dagen, och sen kanske en riktig måltid ( bra måltid ) och sen kanske nötter eller något vid nåt mellanmål. Vi får se.. Men det är väl ungefär så mina tankebanor går. Och vatten, jag måste dricka mer vatten.

Jaja, nu ska jag återgå till något annat.
Ha det bra!

2008, Welcome!!!

Gott nytt år!!!
Hoppas att er jul och nyår har varit helt perfekt!

Min jul och nyår har varit underbar, lite mer snö kanske, sen hade det varit utmärkt.
men man kan ju inte få allt här i livet. Nåväl...

Nyårslöften.
Detta nyår var jag lite fullare och en aning dummare än de förra åren eftersom att jag slog vad om och berättade för alla att jag ska minsann gå ner i vikt och börja träna detta året. Dumma mej. Varför? Kunde jag inte hålla det löftet för mig själv eller? Nu är det iaf gjort, så nu har jag börjat.

Jag började idag, för gårdagen var minst sagt för jäklig. Jag åt ju visserligen inte så mycket igår, men det var av helt andra orsaker än att just hålla nyårslöftet.

Jag ställde mig iallafall på vågen idag. Jag har inte stått på den jäklen på några månader nu, benen skakade och ögonen ville inte öppna sig först. Men sen öppnade de sig, och det var nog en av de bästa sakerna som kunde göra min start på det nya året lite lättare. Jag hade nämligen gått ner 4,7 kilo.

Hur har detta gått till? Ja herre min gud. Inte en aning.
Ni kanske tycker det låter mycket. Men nu ska ni få sanningen.

Saken är den att jag vägde 82,7 innan. Och nu väger jag 78. Prick! Jag har kommit under 80 strecket och det väääärmer i hela kroppen. Men som sagt, 82,7 var en hel del, så det känns inte som att det är såå många kilo som jag har gått ner då.

Kollade mitt bmi nu, och det ligger på 26,1. 26 är övervikt.
När jag har gått ner tre kilo, så ligger jag på gränsen och svävar. Då kallar de mig inte överviktig enligt bmi.

Övervikt? Ush, jag har övervikt. Jag är ju lite smårultig men inget extremt, kurvor. Men jag är minsann överviktig enligt det. Jaja.

Men, nu siktar vi igen!!!
Mitt mål är 68. Alltså har jag 10 kilo kvar.
Hur jag ska nå det har jag inte bestämt mig för ännu. Alltså hur jag ska gå till väga. Så det ska jag fundera på. Mer motion ska det bli iallafall!

image5

Beach 2008, see you in six months, looking like this!!

RSS 2.0