And now it´s over

And now it´s over.. Ja, helgen alltså.

Är helt slut i kroppen och knoppen. Sov fyra timmar i natt och sen upp och jobba i nio timmar. Men jag har bara mej själv att skylla. Men det var såå värt det.

Igår så var jag ju förresten på APD på morgonen, klockan nio. Oh.My.God.
Vad gjorde jag där klockan nio? Jag är världens sömntuta och jag lyckades få upp ögonen och bege mej till gymet. Det var sjukt jobbigt att träna så tidigt, eftersom att jag var trött. Sen efter träningen så kände jag mej som värsta atleten ju. Hello beach 2008. Men sen.. Vid sex tiden på kvällen, ja jisses vad trött och sleten jag var.

Tänkte jag skulle skriva upp veckans motion. Taget från inshape.blogg.

Måndag: Powerwalk 45 min. APD 45 min.
Tisdag: Powerwalk 45 min.
Onsdag: Interwall jogg / powerwalk 40 min. Promenad 30 min.
Torsdag: Styrketräning 60 min. Box 45 min.
Fredag: Styrketräning 80 min. Promenad 40 min.
Lördag: APD 45 min.
Söndag: -

Känns bra när man läser det. Ser bra ut för framtiden om jag fortsätter så. Men. Jag måste ta mej i kragen och hoppa upp på den där förbannade crosstrainern. Jag hatar den. Aldrig har jag så tråkigt som på den. Men jag läste i Iform att den är en av de bästa träningsformerna för fettförbränning. Så, det är bara att ta tjuren i hornen.

image12

APD - Afro Power Dance

Freeeedaaaag.

Jomenvisst... Dagen blev ganska så bra.

Har druckit två/tre shakes idag och en riktig måltid.
kanske druckit en liter vatten, och det är mycket för mej, så det har gått mycket dassapapper idag:p to much info där ja..

Nu sitter jag här och funderar på varför jag sitter här. Klockan elva en fredagskväll. Jag som brukar vara i mitt esse nu. Jag såg let´s dance för första gången idag. Med mamma. Hon är glad att jag är på hemmaplan ikväll. "Du är ju aldrig hemma." Och det är nog sant. Men livet är ju så kuuuul! Men det ska bli förbättring. Myskvällar med mammsen:)

Jag känner av träningsvärk från idag. Jag kämpade och pressade verkligen mej själv idag på gymet. Visst känner man sig lite vältränad när man har träningsvärk..? Det tycker jag. Då känner jag att jag har muskler:D Fånigt kanske..

Imorn blir det morgonträning. Sen blir det jobb. Och nu. Nu blir det säng och tv.

Bye Bye!

Gött mos liksom!

Dagen har börjat bra:)

Började dagen med vatten, en shake och en banan.
Och sen blev det styrketräning i en timme.
Och en shake till och vatten.
Och nu tvättar jag kläder och städar.

Och springer på toa, typ hela tiden pga allt vatten..
Ha en bra dag:)

Plötsligt händer det

Jag tog mej ut på den där jogging turen:D
Fast det ska erkännas, jag joggade inte hela biten, utan jag körde intervall. Powerwalkade lite, och joggade lite, det var skönt.

Sen ville även min valentine ut och gå, så vi var ute och gick en halv mil ungefär. Det var med skönt, och roligt att ha någon med sig ibland. Annars är det jag och min mp3. Always. HÖG musik och sen bara strunta i allt. Den hänger alltid med på gymet också. Så skönt att bara koncentrera sig på sitt och bara gå in för det man ska göra. Det blir nästan som att man är helt ensam tycker jag.

När jag joggade idag, så sprang jag vid en äng, och då stod solen på, och den lyste liksom på sne på mej, och Seals låt Amazing var på i mp3:n. Just då var allting så perfekt. Då fick jag ett sånt där glädjefnatt i mej:D

image11

Att ta sig i kragen

Måste.Få.Tummen.Ur.Rö*en.

Hela dagen har jag tänkt att jag ska ut och springa. Jag är ju ute och går varje dag, men nu när jag tänker på att springa. Ja, då tar det minst sagt emot alltså. Men jag ska verkligen. När jag skrivit detta inlägget. Räkna med ett långt inlägg, heh. nej då.

Idag testade jag min balklänning som jag hade för två år sedan. Den var för stor!!!!!!
Jag vet nu vad Kishti i Idol menar med ett Hallelujha moment.

Nåväl... Vad var det nu jag skulle göra, hmm...
Ut i spåret.

Detta är ingen kärleks blogg.. men.

Mmm, detta är ingen  kärleksblogg, men jag måste nog få skriva av mej lite ni vet.

Jag hittade en balans där jag hade övertaget, kanske inte övertaget, men jag visade honom
att jag är ingen man leker med, att jag med kan vara bestämd och att jag inte är in to him som jag egentligen är.. Lite kall sådär.
Och sen bara booom så knäckte han mej igår på alla hjärtans dag. Och nu sitter jag här och längtar efter honom. Han har mej runt sitt lillfinger nu. Igen.

Gosh, kan någon bara ge mej en käftsmäll?! Sicken tönt jag håller på att bli.

Hej sjuttiosjuan!

Yehaaa!!!!

Lite uppdatering innan jobbet:

* Alla hjärtans dag blev kanon, just nu älskar jag den dagen:)
* Jag tycker att alla ska börja på afro power dance, för det är ruskigt roligt!!
* Jag ställde mej på vågen och den visade 77.0.

Detta är en underbar dag:)

Alla stjärtans dag<3

Happy valentine på er alla<3

Det är ju lite delade åsikter om denna dagen, och enligt mej själv ( detta året då ) så är det en helt okej dag. Jag själv är ju på dejting fronten då, så jag känner att just nu lever jag i lite ovisshet, jag vet inte om jag kommer bli uppvaktad eller inte. Och jag är så feg så jag vågar ju inte ta första steget.

Men visst är det alltid såhär.. Om man har gjort slut med någon, är singel, då ser man kärlek överallt. De annonserar om de, man ser kärlekspar, allt handlar om kärlek.
Om du sedan går på en strikt diet, till exempel pulverdiet, då ser man bara mat överallt. haha, knasig det där.

Idag har jag både varit på gym och ute på intervalljogg / powerwalk. Bra dag det här tror jag:)
Jag är så grymt impad av msfatso. Har ni sett senaste månadsbilden?
Det är så roligt att se att den här tjejen har kunnat äta rätt och träna för att nå den smashing kroppen. Istället för att sätta sig själv på svält typ. Tummen upp för dej!! Jäkligt bra jobbat!

image10

Hyvä sinä!!!

Det där är finska, hyvä sinä. Det betyder heja dig, på svenska dårrå.

Nu är det inte så att jag kan finska, utan jag läste och lärde mej det på en naturdietbar.
Naturdiet snack, chocolate & rice crisps. De är något så in i bombens goda!
Jag äter nog två per dag, tur att det bara är 85 kalorier i en sådan.

Så, det får bli tipset för dagen, dessutom kostar de typ bara sju kronor:D

image9

Jag är knäckt...

Urgh...

Jag känner mej så förvirrad nu. Jag vill vill vill så gärna vara så duktig. Träningen går ganska så bra, är på gymet, ute och går promenader varje dag och så, men maten. Det är inte det att jag äter onyttigt. Jag äter det mamma lagar, ibland pyttipanna, ibland kyckling, ja ni vet, husmanskost typ. Men det och frukost är typ det enda jag äter.

Och det är ju inte så bra. Måste äta oftare..! Varför kan jag och min hjärna inte då bara tänka " vi tar en shake även om jag inte är hungrig". Whyyy??!!!
Men så fungerar inte vi. Jag måste få diciplin på mej helt enkelt. Jag skulle behöva någon som går med mej, dygnet runt känner jag. Och sånt ska ju inte behövas. Jag ska ju fixa detta.

Dessutom är jag så avis eller hur man ska säga på andra "bloggerskor". Ni är så duktiga. Dessutom så uppdaterar ni. Som ni märker så är jag inte så duktig på detta. Jag sitter vid datan varenda dag, och jag lägger inte ner fem minuter kanske på denna sidan. Denna sidan som ska vara min hjälp.

Måste.Hitta.Glöden.Och.Diciplinen.

Anledningen till detta inlägg var att jag tittade in på www.nelly.se och såg tjejen för Vitamin A bikini modeller för detta året. Bruden har så grymt snygg kropp så jag kraverar. Kanske borde jag printa ut henne och sätta upp bilden överallt som motivation. Saken är bara den att jag gjorde samma sak med en bild på Jessica Alba förra året, och hur gick det? Jo jag var fortfarande rund och go när jag gick där på playan. Alltså, noll motivation.

Förresten så har jag lagt in Seal - Amazing på min mp3. Låten från Victoria secret show. Jag blir glad och kanske lite lite motiverad till den låten. Den ger mej en kick av att jag klarar det där magpasset eller vad det nu är.
Sök efter den på www.youtube.com så ni kan känna gunget:D

image7image8

RSS 2.0