Skumtomtar eller skumma tomtar

När jag var i Ullared i slutet av sommaren så hade de redan fått in skumtomtar. Skumtomtar är som min drog kan man säga när jag vet att de finns "ute på marknaden". Så självklart köpte jag några påsar, cirka fem. De var slut efter två dagar tror jag. I våras hittade jag de i sådana billighetsaffärer, till exempel överskottsbolaget. De skulle snart gå ut i datum så de var ju billiga. Och eftersom att de snart "gick ut" så var jag ju tvungen till att kränga de ganska snabbt ni vet.. Nu babblar jag.

Saken jag ville komma till är att jag älskar skumtomtar. Och att jag har ätit en påse idag. 350 kalorier i en påse. Det är väl inte så farligt ändå? Och då tar mina tankar mej till att om jag hade ätit cirka fyra sådana påsar om dagen så hade jag fått i mej cirka 1400 kalorier per dag. I dietsyfte är väl de kalorierna ganska bra ifall man motionerar med. Så det kan man väl ha som diet? Eller inte.
Hade jag inte vetat bättre hade jag lätt kört det som en diet.

Snart kommer nyår. Och ett nytt år. Fullt av möjligheter. Nu börjar ett nytt liv och så vidare. Precis som måndagarna ni vet. Har funderat på ifall jag skulle ha något nyårslöfte. Det brukar vara så ytligt det där. "Detta året ska jag träna" "Detta året ska jag gå ner i vikt". Förra året hade jag visserligen att jag skulle lära mej att säga nej. Det har gått.. Åt skogen. Ett nytt försök detta året kanske.

Detta året ska jag nog ha som löfte att lära mej något varje månad. Till exempel att i maj vill jag lära mej att hjula, och i juli kanske jag vill lära mej att åka vattenskidor. Det tåls att fundera på.

Förresten.. Om någon undrar över maten idag.. Så har det varit julskum på matschemat. Men också en timmes powerwalk för att kompensera ni vet.

Lev gott!

image4

It´s been a while..

Tiden går så snabbt. Bara rusar iväg. Om två veckor är dej jul, och jag är fortfarande i september eller något sådant känns det som. Helt galet.
Tänk om jag hade börjat för några veckor sen med min "diet". Då hade det också gått fort. Nåväl, så blev det inte.

Försöker bli bättre iaf. Förra veckan var jag på gymet tre gånger och var ute och gick ganska mycket. Och maten var väl inte jättedålig heller. Men det var inte bra.

Och nu är jag där igen. Måndag. Då när allt ska hända ni vet. Då börjar det nya livet. Kanske börjar det imorn, kanske inte. Vi får helt enkelt se. Ta en dag i taget.

Vi hörs imorn. Jag lovar.

RSS 2.0